knjige za osebno rast
spoznavanje
 

Investiraj vase in si naroči knjigi za osebno rast in spoznavanje, ki te bosta navdušili!

Interaktivni 60-stranski elektronski delovni zvezek „Postani najboljša verzija sebe!“ bralcu pomaga spoznati samega sebe ter uresničiti njegove želje in cilje. V njem je vsebovanih 13 življenjskih situacij s področja osebne rasti, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava, da bo srečen v življenju. Na ta način delovni zvezek bralca pripravi na odzivanje v vsakodnevnem življenju, ki je izjemnega pomena za osebno rast in uspešno partnersko zvezo. 

Interaktivni 93-stranski elektronski delovni zvezek »Kako spoznati svojo sorodno dušo?« bralca popelje v svet spoznavanja novega partnerja. Pripravi ga na to, kako pristopiti do simpatije, kako ji postati bolj všečen in kako jo navdušiti na zmenku. V njem je vsebovanih 20 različnih življenjskih situacijah, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca. Na koncu vsake zgodbe pa so podani nasveti, kako v posameznih situacijah spoznavanja odreagirati glede na osebnost bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava, da bo spoznavanje uspešno. Na ta način delovni zvezek bralcu omogoča lažje razumevanje posledic njegovih in tujih dejanj ter s tem lažje spopadanje z izzivi pri iskanju ljubezni.

 

vsebina knjig za osebno rast in spoznavanje

 

Izsek iz zgodb

ImageImage
 
 

Izsek iz zgodb

ImageImage

Mnenje bralcev

"Občudujem čudovit izdelek. Prebrala sem že na desetine knjig na to temo pa ne znam niti povedati, kar si ti tako dobro zapisala in ustvarila enkraten priročnik. Vsak, ki ga bo prebral oz. delal po njem, se bo lahko veliko naučil o sebi in se zamislil nad svojimi odločitvami."

- Irena iz Ljubljane

Članke avtorice in intervjuje z njo si lahko prebereš tukaj.

 

cena "postani najboljša verzija sebe": 24,90 EUR

cena "kako spoznati svojo sorodno dušo?": 29,50 EUR

cena paketa dveh delovnih zvezkov: 22,50 39,90 EUR

20% POPUST ZA KUPCE KNJIGE (ne)srečni konci

5% POPUST ZA UPORABNIKE PORTALA MIGAJ ZDAJ

5% POPUST ZA PRIPOROČITELJE zvezKA na fb ali IG

 

dr. Ana Čertanec

ZGODBE ZA SREČO


Naročilo delovnega zvezka