Splošni pogoji

Naročanje

Naročila sprejemamo:

Pravne osebe morajo pri nakupu navesti naslednje podatke: naziv podjetja, točen naslov za izstavitev računa in dostavo, davčno številko, ime kontaktne osebe in telefonsko številko.

Ko kliknete na gumb »oddaj naročilo« sprejmemo vaše naročilo in vas v roku 2 delovnih dni o tem obvestimo po e-pošti na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi.

Potrdilo o naročilu

Naročilo bo shranjeno v elektronski obliki na sedežu družbe Čertanec d. o. o.. Naročniku je po želji na ogled, kopijo lahko prejme po pošti ali po elektronski pošti.

Cene

Cene so v evrih in veljajo od 1. 12. 2017 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog.

Cene so nepreklicne in veljajo samo pri naročilu prek interneta, na dan naročila. Objavljene so z vključenim DDV.

Načini plačila

Naročilo se plača po predračuna. Ob osebnem prevzemu je možno tudi plačilo z gotovino.

Plačilo na obroke in po povzetju ni mogoče.

Za zaščito vaših osebnih podatkov uporabljamo industrijsko sprejete standarde, med prenosom in ko dospejo do nas. Žal pa za zdaj noben način pošiljanja podatkov prek interneta ni povsem varen.

Dostava

Naročeno vam bomo dostavili po pošti v treh delovnih dneh po plačilu predračuna. Poštnino se zaračuna 2 € / pošiljko (z DDV).

Po dogovoru je mogoč osebni prevzem na sedežu družbe.

Vračila

Če želite iz kakršnega koli razloga odstopiti od pogodbe, lahko v štirinajstih dneh to pisno sporočite na naš naslov ali po e-pošti info@zgodbezasreco.si, ne da bi vam bilo za to potrebno navesti razlog. Štirinajstdnevni rok začne teči dan po prejemu knjig.

Če od pogodbe odstopite, morate knjige nepoškodovane in nerabljene vrniti v štirinajstih dneh po poslanem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Vrnitev prejetih knjig v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec krije stroške vračila blaga.

Če kupec prevzete knjige vrne, mu kupnino vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v štirinajstih dneh po prejemu odstopa od pogodbe oz. po prejemu vrnjenega blaga, in sicer z nakazilom na transakcijski ali osebni račun.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Čertanec d.o.o.
Žaucerjeva ulica 20
1000 Ljubljana

Reklamacije in vračila

Reklamacijo lahko ob predložitvi (kopije) računa uveljavite v zakonsko opredeljenem roku. Zahtevek posredujte na info@zgodbezasreco.si.

Varovanje osebnih podatkov

Družba Čertanec d. o. o., se zavezuje, da bo skrbno varovala vaše osebne podatke. Uporabljali jih bomo za izvedbo nakupov in drugo potrebno komunikacijo.

Vaših podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Drugi pogoji

Za zamujena plačila je družba upravičena zaračunati stroške opominjanja in izterjave ter zakonske zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila. Za druge pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.