Vaše naročilo

  Podatki za popuste:*

  Način prevzema:

  Po plačilu predračuna pošljemo izdelke, plačilo po povzetju ni možno. Ker sem tako prepričana v kakovost izdelkov storitev, ti nudim 100% garancijo na zadovoljstvo! V kolikor te izdelek razočara, ga lahko vrneš v 15 dneh od nakupa.

  *Popusti ne veljajo na akcijske cene.

   

  delovna zvezka za osebno rast in spoznavanje

  knjige za osebno rast

  Interaktivni elektronski delovni zvezek „Postani najboljša verzija sebe!“ bralcu pomaga spoznati samega sebe ter uresničiti njegove želje in cilje. V njem je vsebovanih 13 življenjskih situacij s področja osebne rasti, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava. Na ta način delovni zvezek bralca pripravi na odzivanje v vsakodnevnem življenju, ki je izjemnega pomena za uspešne medosebne odnose.

  spoznavanje

  Interaktivni elektronski delovni zvezek »Kako spoznati svojo sorodno dušo?« bralca popelje v svet spoznavanja novega partnerja in ga pripravi na to, kako pristopiti do nove osebe, kako ji postati bolj všečen in kako jo navdušiti na zmenku. V njem je vsebovanih 20 različnih življenjskih situacijah, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca, na koncu vsake zgodbe pa so podani nasveti, kako v posameznih situacijah odreagirati glede na osebnost bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava. Na ta način delovni zvezek bralcu omogoča lažje razumevanje posledic njegovih in tujih dejanj ter s tem lažje spopadanje z izzivi pri iskanju pravega partnerja.

  Knjiga (ne)srečni konci

  kako preboleti razhod in najti ljubezen

  Avtorica Ana Čertanec je v knjigi (Ne)srečni konci predstavila svoj pogled na soočanje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega ustreznega partnerja. S to knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako reagira v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi avtorica izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.