Vaše naročilo

  Podatki za popuste:

  Način prevzema:

  Po plačilu predračuna pošljemo izdelke, plačilo po povzetju ni možno. Ker sem tako prepričana v kakovost izdelkov storitev, ti nudim 100% garancijo na zadovoljstvo! V kolikor te izdelek razočara, ga lahko vrneš v 15 dneh od nakupa.

   

  o delovnem zvezku

  Najdi svojo pot

  Interaktivni elektronski delovni zvezek „Postani najboljša verzija sebe!“ bralcu pomaga spoznati samega sebe ter uresničiti njegove želje in cilje. V njem je vsebovanih 13 življenjskih situacij s področja osebne rasti, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava. Na ta način delovni zvezek bralca pripravi na odzivanje v vsakodnevnem življenju, ki je izjemnega pomena za uspešne medosebne odnose.

  spoznavanje

  Interaktivni elektronski delovni zvezek »Kako spoznati svojo sorodno dušo?« bralca popelje v svet spoznavanja novega partnerja in ga pripravi na to, kako pristopiti do nove osebe, kako ji postati bolj všečen in kako jo navdušiti na zmenku. V njem je vsebovanih 20 različnih življenjskih situacijah, kjer je nadaljevanje zgodbe odvisno od bralca, na koncu vsake zgodbe pa so podani nasveti, kako v posameznih situacijah odreagirati glede na osebnost bralca. Z različnimi možnostmi nadaljevanja zgodbe je bralec spodbujen, da razmisli o njih in se odloči, katera je zanj prava. Na ta način delovni zvezek bralcu omogoča lažje razumevanje posledic njegovih in tujih dejanj ter s tem lažje spopadanje z izzivi pri iskanju pravega partnerja.

  O knjigi

  Image

  Avtorica Ana Čertanec je v knjigi (Ne)srečni konci predstavila svoj pogled na soočanje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega ustreznega partnerja. S to knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako reagira v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi avtorica izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.